Over Bruidsbloemwerk¬†Angelien…

Naast dat Bruidsbloemwerk Angelien een all-round bloemisterij is voor particulieren en bedrijven in de regio, is onze specialisatie in bruidsbloemwerk verder uitgediept.

Uw trouwdag, de grote dag! Uniek, en zeker een speciaal moment voor speciale bloemen. Een goed uitgekozen arrangement is een goed begin van deze onvergetelijke dag!

Bij het huwelijk is het voor ons van groot belang dat onze bloemen aansluiten bij de kleding van u als bruidspaar. De kleuren accentueren de kleuren van uw kleding en maken het tot een compleet plaatje.

Een prachtige jurk en kostuum in combinatie met een bruidsboeket en een bruidegomcorsage die precies op elkaar zijn afgestemd, maken u het stralende middelpunt van deze dag.

Naast bruidsboeketten en corsages in verschillende soorten en maten zijn er ook de gasten, bruidsmeisje- en bruidsjonker-corsages, autoversieringen, tafeldecoratie en decoratie van uw trouwlocatie.

Graag maken wij voor u een stijlvol arrangement dat geheel afgestemd is op uw wensen.

Uw wensen; bruidsbloemwerk, decoratie, bedrijfsaankleding, of bloemstuk voor een speciale gelegenheid. Wij leveren alles op maat!

Tot snel bij Bruidsbloemwerk Angelien!